• Home
  • Evenementen
  • Terugblik KCM 2017

 

Met een goed gevoel kijken wij terug op de Kampioenschapsclubmatch van zondag 17 september jl. Na een aantal jaren in Epe, super georganiseerd door Nelleke en Roelien, heeft dit jaar het nieuwe KCM-team op het mooie terrein van de KC Arnhem het stokje overgenomen. De inschrijvingen kwamen wat langzaam op gang, maar met een enorme eindspurt haalden we uiteindelijk een recordaantal van 262 deelnemende honden verdeeld over 169 exposanten. Wat een mooi compliment aan het adres van onze vereniging!
 
Een beste klus zo’n KCM, zeker als je de goed en strak georganiseerde lijn van voorgaande jaren wilt vasthouden. Met man en macht is er gewerkt om er een geslaagde dag van te maken; van de zelfgemaakte cupcakes in de bekende Labrador-driekleur mét LKN-logo, springkussen voor de kidz, Kampioenenparade en Kind-Hond Show tijdens de lunchbreak tot aan de 10 standhouders waarvan een aantal naast de verkoop van hun spullen ook een bijdrage aan het prijzenpakket heeft geleverd. Maar natuurlijk stond het showen van ons prachtige ras centraal; in 5 ringen met keurmeesters uit 4 verschillende landen werd op sportieve wijze gestreden om de prijzen en mét resultaat! Het prachtige weer deed tot slot een flinke duit in het zakje en zo werd de KCM 2017 in alle opzichten een prachtige, gezellige en ongedwongen dag. Precies zoals we gehoopt hadden!

kcm 2017

Clubwinnaar 2017 Chloe from Service Paradise en Beste Reu Madison Avenue Bella Mare


Foto's en uitslagen
Voor nu kunnen we heerlijk nagenieten met de vele prachtige foto’s die Alette, Sanne en Ria gemaakt hebben. Een groot gedeelte is al via onze Facebookpagina gedeeld. Via onderstaande linkjes kom je bij de desbetreffende beeldbank waar de foto’s ook na te bestellen zijn:
 
Sfeerfoto’s gemaakt door Alette Holman Klik hier

Portretfoto’s gemaakt door Sanne van de Berg Klik Hier

Foto’s van de plaatsingen gemaakt door Ria NijhofKlik Hier

Voor een overzicht van alle uitslagen Klik Hier

Langs deze weg nogmaals onze dank aan keurmeesters, ringpersoneel, standhouders, sponsoren, medewerkers, toeschouwers en natuurlijk exposanten voor hun inzet, aanwezigheid en feedback. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de KCM 2017 een TOPdag is geworden!
 
Kampioenschapsclubmatch 2018 
Het is nog ver weg maar de voorbereidingen voor volgend jaar zijn al gestart. De KCM is dan op zondag 16 september, ook dan op het terrein van de KC Arnhem. We kunnen alvast verklappen dat het keurmeesterscorps weer bestaat uit vijf man/vrouw waaronder een tweetal Engelse rasspecialisten. Noteer 16 september 2018 dus alvast in je agenda!