• Home
  • LKN Clubshow Waalwijk

LKN Clubshow Waalwijk

Op 01 juli 2018
Categorieën: Clubmatch

LKN Clubshow op 1 Juli 2018, KV Waalwijk
Keurmeester Mr. Chris Mills (Lembas Labradors)

De clubshow is VOL! Inschrijven niet meer mogelijk

Met veel enthousiasme maken we hierbij de gegevens voor de allereerste LKN Clubshow bekend!

Inschrijfgeld vanaf jeugdklasse: leden €25,- en €30,-voor niet-leden.
Inschrijfgeld voor puppy’s en baby’s: leden € 15,- en €17,50 voor niet-leden.


We merken dat er behoefte is aan kleinschalige shows waarbij de inschrijfgelden betaalbaar zijn en de keurmeester daadwerkelijk een rasspecialist is. Dat is de reden dat we de nieuwe LKN Clubshows in het leven hebben geroepen. Deze zullen 4 keer per jaar plaatsvinden op verschillende locaties verspreid over het land. We hopen met deze clubshows een nieuwe waardevolle traditie binnen de LKN te starten.

Te behalen op de LKN Clubshow op 1 juli 2018:

  • Beste Jeugd Reu Brabant 2018
  • Beste Jeugd Teef Brabant 2018
  • Beste Reu Brabant 2018
  • Beste Teef Brabant 2018
  • Beste Baby / Beste Puppy / Beste Veteraan en uiteraard Best of Breed

Tevens ontvangen de Beste Reu en Beste Teef 1 LKN punt en de Reserve Beste Reu en Teef ½ reserve LKN punt om uiteindelijk met 4 van deze punten (maximaal 2 halve punten) uitgeroepen te worden tot LKN Show Winnaar (+jaartal waarin laatste punt is behaald).
Het volledige reglement zal spoedig op de LKN website te vinden zijn.
Aan het einde van de keuring zal de keurmeester de keuring en de winnaars toelichten en iets vertellen over zijn historie in Labradors en waar mogelijk vragen van de exposanten beantwoorden. Een waardevolle toevoeging aan de beleving van een show!
We hopen natuurlijk op veel inschrijvingen om deze nieuwe reeks shows tot een succes te maken en we rekenen daarbij op de vele enthousiaste leden binnen onze vereniging. Tevens zijn we nog op zoek naar leden die op welke manier dan ook willen helpen met zowel de voorbereidingen als op de dag zelf. Dit kan zijn administratieve taken in de aanloop naar de clubshow, inpakken, taart bakken, catering, opbouwen locatie, etc. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met de organisatie.

Dus schrijf je toppers, maar vooral ook pups en jonge honden, in voor de allereerste LKN Clubshow op 1 juli 2018 in Waalwijk!

Yvonne Bugel-Jansen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nelleke Nijkamp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pim Candel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.