• Home
  • Fokkerij
  • Herplaatsing

Op dit moment zijn er geen honden te herplaatsen via de LKN 

DE REGELS VOOR HERPLAATSEN:

Lidmaatschap Het aanmelden van een hond ter herplaatsing  is kosteloos voor leden. Niet leden kunnen wel gebruik maken van deze service, tegen een vergoeding van €30,- .

De verantwoordelijkheid voor het plaatsen van de hond ligt ten allen tijde bij de eigenaar. Aan het aanbieden van herplaatsers op de website van de LKN kunnen geen rechten worden ontleend. De mogelijkheid om de hond te plaatsen op de LKN website bij  "herplaatsers" moet gezien worden als een service. De eigenlijke overdracht van de hond is altijd een zaak tussen de eigenaar en de koper.

De herplaatshond dient een NHSB stamboom te hebben, of een Buitenlandse FCI Stamboom.

De herplaatshond dient per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aangemeld te worden voor de site. Kopieën van alle aanwezige papieren ( stamboom, eigendomsverklaring etc.) en gegevens ( kleu, geslacht, wel of niet gesteriliseerd) van de hond dienen naar de Commissie Fokkerij en Gezondheid te worden gezonden, evenals de gegevens van de huidige eigenaar, en de reden waarom de hond geplaatst moet worden.

Wanneer de hond een nieuwe baas heeft gevonden dient de eigenaar dit door te geven aan de LKN.