Op zaterdag 19 juli 2014 vond onder hele zomerse omstandigheden,  de door de LKN georganiseerde KNJV proef plaats.

(Onderaan de compilatie treft u een link aan naar de foto's en de uitslagen.)

Dit keer (nog) geen verslag, maar compilatie van reacties van de verschillende voorjagers:

Ik heb het al gezegd afgelopen zaterdag maar nogmaals mijn complimenten voor de perfect geregelde dag afgelopen zaterdag. Had ik vrijdag nog mijn twijfels om al dan niet te gaan, na jullie informatieve mail over waar LKN aan gedacht en geregeld heeft en waar wij als voorjager aan moesten denken, stond voor mij vast: we gaan! We zijn niet teleurgesteld, het was perfect geregeld!  Net dat duwtje in de rug wat ik nog nodig had om me als lid van de LKN aan te melden. Tevens wil ik u bedanken voor de hele goede organisatie die in mijn ogen in alles perfect was en voor herhaling vatbaar was.

Hallo, Mijn complimenten aan de organisatie van de proef afgelopen zaterdag!  Super georganiseerd.

Voor mij de eerste keer dat ik mij voor de KNJV proef bij de LKN ingeschreven had, blijf meestal in het oosten van het land met de proeven. Ben er volgend jaar zeker weer bij.

Bij deze wil ik jou en de hele organisatie bedanken voor de geweldige wedstrijd gisteren in de Glind. Alles klopte. De proeven liepen vlot. Ik was om 11.15u met mijn B-proeven klaar! Jullie hebben de LKN duidelijk op de kaart gezet binnen kynologisch Nederland!

Hallo, Hartelijk dank voor de mail met de bijbehorende foto's waaronder erge mooie sfeer foto's.

Ik wil iedereen die deze zeer goed georganiseerde dag heeft mogelijk gemaakt bedanken. Ik denk dat ik namens alle deelnemers praat: helpers, organisatie, terreineigenaren en keurmeesters bedankt voor deze bijzondere (warme) dag!

En LKN hartelijk bedankt voor de goed georganiseerde proef en de gezellige sfeer. Jullie hadden alles prima voor elkaar daar mogen jullie trots op zijn! Voor mij was het zeker een bijzondere en geslaagde dag met mijn eerste A diploma.

Als voorjager vandaag op de proef in de Glind wil ik jou speciaal en natuurlijk ook al die lieve fijne goede vrijwilligers complimenteren met de organisatie van de proef. Top dat er overal water stond en vooral ook hoe er rekening gehouden werd met de omstandigheden. De keurmeesters en helpers hadden lekker extra gekoeld water etc etc

Het was een mooie warme dag. Goed verzorgd, mooie dia presentatie  en ik ben nog nooit zo snel klaar geweest met het afleggen van alle proeven! Alle medewerkers bedankt.

Hallo allemaal. Was een mooie dag. Iedereen heeft ook genoten. Heb onderweg geen slecht bericht gehoord.
Super Rob alle info wat je doorstuurt en ook als waterdrager gisteren :)

Hieronder wat foto's o.a. van de winnaars.

TROPISCHE TEMPERATUREN

8

VERKOELING VOOR DE HONDEN

1

JONGSTE DEELNEMER

6

1 VAN DE PROEVEN

4

.........................EN BINNEN !

3

WINNAARS VAN DE B

14

WINNAARS VAN DE A ........JA U ZIET HET GOED

12

1 VAN DE PRIJZEN

7

Klik voor een uitgebreide fotoimpressie HIER