INSCHRIJVEN

Wil je inschrijven voor een show georganiseerd door de LKN?
Dat kan via OnlineDogShows. Eerst maak je (eenmalig) een account aan en vervolgens kun je inschrijven door te zoeken en vervolgens te klikken op het desbetreffende evenement.

Wil je inschrijven voor een jachtwedstrijd of andere activiteit georganiseerd door de LKN?
Dat kan uitsluitend via het LKN Inschrijfsysteem en gaat als volgt:

Stap 1. Heb je nog geen account? Maak er dan eerst (eenmalig) een aan via de link ‘Account aanmaken’ rechts onderaan op deze pagina.
Stap 2. Je ontvangt ter validatie een link op het emailadres dat je gebruikt hebt om het account aan te maken. Klik op deze link om je account te activeren.
Stap 3. Zorg dat je van stamboom, registratiebewijs en eventuele diploma’s van je hond(en) een pdf-of fotobestand hebt van maximaal 5MB per document.
Stap 4. Log vervolgens in en vul je account aan met gegevens over jezelf, je lidmaatschap, je hond(en) en voor jachtwedstrijden ook de voorjager(s).
Let op: ook als je wilt inschrijven voor een evenement zonder hond, moet je ook eerst de hondgegevens in je account invullen voordat je kunt inschrijven.
Stap 5. Schrijf je in voor een activiteit die openstaat voor inschrijving.
Stap 6. Betaal het inschrijfgeld via iDeal. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving per mail.

Voor een korte toelichting op bovengenoemde stappen klik hier

Let op: vul bij het aanmaken van een account eerst ALLE gegevens in die worden gevraagd. Doe je dat niet, dan lukt het niet om in te schrijven! Op iPad of iPhone werkt het inschrijfsysteem niet in combinatie met Safari. Aangeraden wordt om een andere browser te gebruiken of anders via de computer in te loggen.